Rummeligt feriehus med wellnessbad

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 61, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30652
6 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Skovvang 61 står dette skønne sommerhus med plads til hele familien. Indenfor er huset rummeligt, og den store hjørnesofa indbyder til hyggelige ferieøjeblikke foran brændeovnen. Haven er omgivet af træer, og til børnene står en sandkasse og et gyngestativ klar. Wellnessbadet med  spabad sørger for, at I kan slappe helt af og nyde ferien i fulde drag.

Familieferie med ekstra luksus

Træhuset er lyst og hjemligt indrettet, og den kombinerede spisestue med integreret nyt køkken (2022) er husets hjerte og bliver centrum for samvær i løbet af ferien. De store vinduesfronter lader solens lys slippe ind og giver jer samtidig en flot udsigt ud over haven og naturen, som I bor midt i. Efter maden kan I sætte jer godt til rette i sofaen og nyde varmen fra brændeovnen, mens opvaskemaskinen klarer oprydningen for jer.

Har I brug for at slappe ekstra meget af og tanke ny energi efter en stresset hverdag, er det store badeværelse udstyret med spabad i det 2023 renoverede badeværelse. Her har I al tid i verden til at læne jer tilbage i varmen, mens gæstetoilettet sørger for, at der ikke bliver kø ude foran døren. Skal I på ferie i længere tid, bliver vaskemaskinen helt sikkert et hit, og her kan børnenes tøj hurtigt blive rent igen efter en dag udenfor.

En ekstra luksus er at dette sommerhus har egen ladestander til familiens el-bil.

Nyd solen og grill på terrassen

Huset er omgivet af en stor have med masser af græsplæne, og fra stuen kommer I ud på den skønne terrasse. Her kan I helt uforstyrret nyde feriedagene og solen, mens børnene tumler på græsplænen eller leger på gyngestativet eller i sandkassen. Om aftenen kan I tænde op i grillen, og på den overdækkede del af terrassen kan I tilberede et lækkert grillmåltid ligegyldigt vind og vejr.

Houstrups omgivelser byder på perfekte rammer for afslapning, og i det rolige ferieområde med fyrreskove og klitlandskaber kan I tanke nye kræfter og gå lange ture under trækronerne. Den brede sandstrand ligger også kun få minutters kørsel væk, og den er helt sikkert et besøg værd i al slags vejr og for alle aldre.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30652

DE
D.
sagde , Deutschland

Super toll renoviertes Haus. Alles funktioniert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus, auf dem neuesten Stand der Technik, sauber und gemütlich eingerichtet, wir werden es gerne wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr modernes und gemütliches Ferienhaus und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet.
Die Küchenausstattung lässt keine Wünsche offen. Hier kocht man gerne. Das Bad ist sehr großzügig und harmonisch eingerichtet. Hier kann man sehr gut im Whirlpool entspannen. Eine kleine Nische lädt zum Kuscheln ein und die Couch und die Betten sind sehr bequem.
Durch die Solaranlage hatten wir einen sehr niedrigen Energieverbrauch.
Wir hätten hier noch viel länger ausgehalten, der Abschied ist uns sehr schwer gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2022 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (107 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...