Luksuriøst poolsommerhus med plads til hele familien og hunden

3
icon
icon
icon

Skovvang 43, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30623
12 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
2450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte poolsommerhus på Skovvang 43 er perfekt til jer, der gerne vil holde en ferie i rolige omgivelser med et strejf af luksus bla. med et vinkøleskab. Huset har plads til op til 12 personer, og også hunden er velkommen her.

En hyggelig dag med solbadning og wellness

Start dagen ud med at samles om morgenbordet til en god kop kaffe og nybagte rundstykker fra bageren i Nørre Nebel, som kun ligger få kilometer fra huset. I den skønne sommertid er morgenmad på terrassen også en dejlig start på morgenen.

På terrassen har I rig mulighed for at nyde solen, mens børnene og hunden leger på den store græsplæne, der omgiver huset, hvor der oven i købet er sørget for en legeplads til børnene. Den lukkede terrasse er også perfekt til hunden og børnene, så I ikke behøver at holde dem under opsyn.

Efter aftensmaden kan I lade dagens sidste timer rinde ud på bedste vis i det store 6 personers spabad eller i saunaen, mens børnene får brugt den sidste energi i husets swimmingpool. Derudover findes der en Wii spillekonsol i huset. 

I fællesrummene er der for lavere energiforbrug installeret både luft til luft og luft til vand varmepumper.

Tag ud og udforsk området

Skal de næste par dages udflugter planlægges over sofabordet, er der masser af forskellige steder, der helt sikkert er et besøg værd.

Den smukke strand ligger kun en lille køretur væk, og her er der helt sikkert noget for både hunden, de voksne, børnene og de barnlige sjæle. Stranden er desuden ikke kun fantastisk om sommeren, men mindst lige så flot på de stormfulde dage, hvor bølgerne rigtig får lov til at boltre sig.

Den flotte natur kan ikke kun nydes på stranden, men også i Blåbjerg Plantage, hvor I kan udforske skovområdet på de mange små, snoede stier. Efter gåturen kan I få en god frokost på en af de hyggelige caféer i området.  

 

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30623

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gut ausgestattetes Ferienhaus. Alles da was einen Urlaub angenehm macht. Sehr schön für einen Urlaub mit Kindern. Ob im Pool oder draussen spielen. Es wird für jedes Kind was geboten. Abends an kühleren Tagen am Kamin sitzen. An wärmeren Tagen mit einer Klimaanlage runterkühlen. Ruhig gelegen. Sehr schön für Spaziergänge oder Radtouren.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus zum Wohlfühlen. Wir hatten eine tolle Zeit und würden jederzeit wieder kommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr sauber und gepflegt. Auch die Ausdtattung sehr gut, und hübsch dekoriert. Wir haben super schöne 14 Tage Urlaub dort verbracht. Auch der Pool und Whirpool wurden gerne benutzt.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:158 / 1.644
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...