Skønt spahus med solopvarmet udendørspool i hovedsæsonen

3
icon
icon
icon

Nørrevang 200, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30611
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 23
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Omgivet af skovens træer, blandt brændestabler og stier, finder I dette hyggelige poolhus – med udendørs svømmebassin, som kan benyttes i hovedsæsonen. Sommerhuset ligger skønt med få minutters gang til indkøbsmulighed og få minutters kørsel fra stranden, og det har ikke kun plads til hele familien, men også familiens hund.

Hygge på terrassen og sjov i den opvarmede udendørspool

Mens nogle dækker op på morgenbordet, kan de andre gå eller hoppe på cyklen efter friskbagt brød og rundstykker hos den lokale købmand, der ligger kun 500 meter fra huset.

Efter en hyggelig snak rundt om bordet kan I flytte ud på terrassen og nyde det gode solskinsvejr. De mange træer, der omkranser huset, sørger for masser af privatliv, mens I soler jer på terrassen.

På Nørrevang 200 har I ikke kun stranden som bademulighed – i sommermånederne står den opvarmede udendørspool klar til jer, som især børnene vil kunne bruge store dele af ferien på at plaske rundt i. Udendørspoolen kan kun benyttes i tidsrummet 29.06.-24.08.24 (28.06-30.08.25) – spørg gerne på kontoret ved booking.

Rund dagen af med afslapning i spabadet og saunaen

Efter en hyggelig dag på terrassen eller ved stranden er det tid til en lækker middag. Tænd op i grillen, og tag plads rundt om havebordet, hvor morgendagens planer kan diskuteres godt igennem.

Efter maden kan I tage hunden i snoren og hinanden i hånden og slå mave på en hyggelig gåtur mellem træerne på skovens små stier og grusveje.

Rund aftenen perfekt af med en tur i spabadet eller saunaen, hvor I kan koble helt af og få et afbræk fra den grå hverdag. Efterfølgende er der dømt filmhygge på sofaen med hele familien – måske med et godt glas vin, eller lidt hyggeligt fra købmanden?

Her kan I helt sikkert få udnyttet ferien på bedste vis og komme hinanden ved.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30611

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben zu Zweit dieses Ferienhaus genutzt und uns pudelwohl gefühlt. Die Lage ist ideal um mit dem Hund schöne Spaziergänge zu unternehmen. Das Haus ist gut ausgestattet und gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles freundliches Ferienhaus in ruhiger Lage mit schönem nicht beheizten Außenpool. Sehr gute Raumaufteilung.

DE
D.
sagde , Elmshorn

Alles gut

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2000 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...