Lyst og moderne ikke-ryger hus med spa og sauna i Houstrup

4
icon
icon
icon
icon

Søndervang 13, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30582
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tag på en dejlig ferie langt væk fra hverdagen i Houstrup skønne og rolige omgivelser. På Søndervang 13 får I et herligt sommerhus med alt, hvad feriehjertet begærer og med plads til hele familien.

Rummeligt og lyst med to badeværelser og wellness

Helt fra feriens start vil I blive budt varmt velkommen af de lyse og moderne omgivelser. Huset er dejlig rummeligt og har god plads til de 8 personer, fordelt på 4 store og flot indrettede soveværelser.

Sommerhuset fik splinternyt køkken i 2021 og den rummelige spisestue indbyder til masser af samvær og hyggelige stunder med den knitrende brændeovn i baggrunden, og de store vinduespartier lader masser af lys slippe ind, samtidig med I har udsyn til haven og de naturskønne omgivelser.

Huset er udstyret med to badeværelser, så I aldrig behøver stå i lange toiletkøer om morgenen. På det største finder I endda et spabad og en sauna, som helt sikkert vil blive et hit blandt alle feriegæsterne efter en lang dag med masser af frisk luft.

Plads til afslapning på den store terrasse

På den store delvist overdækkede terrasse er der godt med plads til at slappe af og værne om jer selv og hinanden. Læn jer tilbage i liggestolene og nyd de fredelige omgivelser med fuglefløjtene i det fjerne.

Den dejlige grønne græsplæne giver masser af muligheder for udendørsaktiviteter for børn såvel som barnlige sjæle. Tag et spil fodbold, eller lad børnene lege på gyngestativet eller i sandkassen, mens I tilbereder aftensmaden på grillen fra terrassen.

Lad dagen gå på hæld, mens I samles i sofaen til et slag kort eller en god film i fjernsynet og del ferieminderne med dem derhjemme, mens aftenhimmelen stille toner frem uden for vinduet.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30582

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in ruhiger Lage in dem Gebiet in Houstrup. Bis zum nächsten Ort mit Einkaufsmöglichkeiten und ein paar kleinen Läden sind es 3 km. Wenn man eine Touristenshoppingmeile erleben möchte, muss man zum 10 km entfernten Henne Strand oder ins 25 km entfernte Blåvand fahren. Zum Strand sind es ca 5 km.
Wer in seinem Urlaub Ruhe und Entspannung sucht, ist hier genau richtig.
In der Nähe befinden sich viele Möglichkeiten für einen Spaziergang in der Natur.
Das Ferienhaus selbst ist für einen schönen Urlaub mit allem eingerichtet, was man braucht. Es ist alles vorhanden. Es gibt einen sehr schönen Gasgrill, Gartenstühle und Liegen mit Auflagen, die in sehr gutem Zustand sind.
In dem Ort Nr Nebel, der 3 km entfernt ist, gibt es eine Apotheke und Ärzte, die sehr nett sind.
Ebenso befindet sich dort ein Feriencenter mit einem Schwimmbad, Minigolf und einer Bowlingbahn und einer Möglichkeit für einen Imniss.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:112 / 1.696
Renoveret / Byggeår:2008 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...