Skønt feriehus med overdækket terrasse og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Søndervang 119, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30560
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2750 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Søndervang 119 i Houstrup finder I dette indbydende, gennemrenoverede feriehus til 6 personer. Det flotte fællesrum i stuen giver mulighed for mange hyggestunder med familien, og det samme gør den store terrasse udenfor. På sommerhusets store badeværelse kan I desuden nyde godt af lidt ekstra wellness i saunaen. Op til 2 hunde er tilladt i ferieboligen.

Flot, renoveret sommerhus med sauna og brændeovn

Det er nemt at se, at sommerhuset i 2021 har fået en ordentlig kærlig hånd, og den gennemgribende renovering har resulteret i et virkelig indbydende, lyst indre med højt til loftet, moderne interiør og flotte detaljer, der tilsammen skaber den perfekte ferieatmosfære.

Lad hverdagens opgaver blive derhjemme, og giv jer selv lov til at slå benene op og nyde lidt ekstra afslapning og wellness i feriehusets skønne sauna. Efterfølgende kan I få ekstra varme og læne jer tilbage med en god bog inde foran feriehusets brændeovn i stuen, hvor I kan slappe af og hygge jer i al slags vejr. 

Overalt i det åbne fællesrum har I udsigt til den grønne natur, og de store ovenlysvinduer sammen med det store vinduesparti ud mod terrassen sørger for et skønt lysindfald.

Plads til de mindste og familiens hund i naturskønne Houstrup

Udenfor bliver I mødt af tre terrasser, hvor I kan tilbringe mange lækre grillaftener og solrige dage. Under den overdækkede terrasse kan I også nyde det danske vejr, uanset om det byder på sol eller regn.

I feriehusets store have er der lagt op til mange udendørstimer med leg og boldspil for både store og små. Derudover er den store have også perfekt til hundene, og der er masser af plads til, at de rigtig kan boltre sig i haven.

Houstrups rolige ferieområde er spækket med flot natur, og her kan I virkelig opleve vestkystens mange facetter; lige fra sandstrand og klitter til skov, sø og lyngklædt hede.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30560

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus entsprach der Beschreibung. Gross, sauber, funktionell eingerichtet, günstig gelegen – die Vorraussetzungen für einen entspannten und erholsamen Urlaub sind gegeben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich schönes Ferienhaus. Sehr gemütlich eingerichtet und eine schöne offene Küche. Der Garten ist auch ausreichend groß, für Hund und Kind.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gut gelegenes Haus !Wir haben uns sehr wohl gefühlt auch unser Hund

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2021 / 1994

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...