Hundevenligt feriehus i fredelige omgivelser med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 23, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30556
6 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det hyggelige ikke-ryger hus står skønt indrammet af skovens grønne træer på Skovvang 23 og emmer af ægte sommerhusferie. Her er det perfekte hjem for ferien – både med sauna og spabad, og endda med plads til hundene.

Dejlige feriedage ude som inde

Lad de friske trække i tøjet og tage en rask morgengåtur ned til den lokale købmand, hvor de nybagte rundstykker kan købes, mens resten af flokken dækker på bordet. Over morgenbordet og duften af nybrygget kaffe kan dagens ferieplaner lægges.

Efter en hyggelig morgenmad er det tid til at rykke ud på terrassen, hvor liggestolene står klar til at sørge for afslapning og feriefred. Luk øjnene i og nyd stilheden med hundenes gøen og børnenes latter i det fjerne, mens de leger på den store græsplæne med legeplads.

På de kolde dage er der god plads til masser af hygge og spil i stuen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Den smukke hvide sandstrand er også et besøg værd i al slags vejr, hvad enten I kan dyppe fødderne i vandkanten eller kan betragte det mægtige Vesterhav på afstand.

Samvær og nærvær langt væk fra hverdagen

Når dagen går på hæld, er det tid til at runde af med en lækker aftensmad, mens dagens nye indtryk bliver snakket igennem. På de lune aftener står grillen klar, så I kan nyde et rigtigt sommermåltid rundt om havebordet.

Lad de sene aftentimer rinde ud i spabadet eller saunaen og mærk, hvordan varmen fylder jer med ny energi og tager jer langt væk fra hverdagens strabadser, inden I sætter jer godt til rette i sofaen og nyder samværet og nærværet, mens solen forsvinder ned i horisonten uden for vinduet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30556

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und familienfreundliches Ferienhaus in angenehmer Lage! Wir haben uns sehr wohlgefühlt und würden unseren Urlaub dort wieder verbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Häuschen was alles hat was man so braucht, vielleicht ein wenig hellhörig aber in großen und ganzen hat uns das Haus sehr gefallen!!!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.300
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...