Sommerhus med sauna på ugeneret beliggenhed i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Skovvang 94, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30553
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus i Houstrup har en skøn og rolig beliggenhed for enden af en blind vej i Houstrup. Den lyse og indbydende indretning byder blandt andet på brændeovn og sauna, og hundene er også velkomne. Et oplagt valg til jer, der gerne vil holde en ferie med masser af afslapning, fred og ro!

Lyst og indbydende feriehus til 6 personer med brændeovn

Velkommen på Skovvang 94 – et hyggeligt sommerhus med plads til 6 feriegæster. I vil straks føle jer hjemme i den lyse og indbydende indretning, hvor komforten er i højsædet.

Sommerhusets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor køkken, spiseafdeling og stue er slået sammen. Her står den klassiske brændeovn, som med sine knitrende flammer er en garanteret vej til hyggelig feriestemning.

Køkkenet er udstyret med alt, hvad feriekokken har brug for, inklusive en opvaskemaskine, der klarer oprydningen efter aftensmaden for jer. I entréen står en vaskemaskine og tørretumbler, og der er en gratis internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Køjeværelse til børnene, 2 badeværelser og sauna

Sovepladserne fordeler sig på 3 soveværelser, alle med god opbevaringsplads til ferieklæderne. Mens to af soveværelserne er indrettet med dobbeltseng, er det sidste indrettet med køjeseng – det perfekte værelse til børnene!

Sommerhusets 2 badeværelser er begge udstyret med toilet, brus og gulvvarme, mens der på det største badeværelse sågar er sauna. Der er altså masser af mulighed for afslapning på ferien.

Ugeneret beliggenhed i Houstrups rolige ferieområde

Feriehuset ligger godt gemt væk mellem Houstrups høje grantræer for enden af en blind vej, og I kommer til at bo naturskønt og ugeneret i et i forvejen roligt ferieområde. Den store terrasse har både en åben, afskærmet og overdækket del, så I kan sidde udenfor i alt slags vejr.

En lang række flotte udflugtsmål såsom Vesterhavet, Blåbjerg Plantage og Ringkøbing Fjord ligger kun en lille køretur væk, og de nærliggende feriebyer som Henne Strand og Bork Havn er altid et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30553

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist eines der Häuser, welches ich je hatte. Die Lage in der Sackgasse ist klasse, die Küche mit der vollkommenen Ausstattung absolut spitze.
Das Wohn-und Esszimmer mit dem modernen klappbaren Fernseher, den man am Esstisch, sowie auch in der Couchecke nutzen kann, absolut toll gelöst!
Explizit zu erwähnen sind die schönen Bäder. In den meisten Häusern sind sie auch schön, aber eben meist alles in Weiß gehalten. Hier die tollen grauen Fliesen und schönen Duschen, absolut super.
Die Betten sind nicht durchgelegen und man wacht erholt morgens auf. Der Ofen ist Top, keine verruste Scheibe, super zu regulieren. Wir habend en Grill genutzt, auch absolut top. Sogar eine Wallbox am Haus. Ich hatte leider mein Ladekabel nicht dabei, sonst hätte ich sie bei dem Strompreis auch genutzt! Ein ganz tolles Haus, sehr gepflegt und toll ausgestattet. Es fehlt einem an NICHTS! Besten Dank an den Vermieter!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt gemütlich in der Ferienanlage. Die Terrasse lädt zum gemütlichen verweilen ein. Der Wohnbereich mit den Kamin gibt eine schöne Atmosphäre.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in Sackgassenlage direkt am kleinen Waldgebiet. Für Naturliebhaber genau das Richtige. Ein schöner und großer Wohn- Essbereich mit herrlichem Ausblick. Große Badezimmer und schöne Schlafräume.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 825
Renoveret / Byggeår:2013 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...