Lyst og venligt ikke-ryger hus med gode terrasser, sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 117, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30549
5 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrups rolige omgivelser blandt skovens høje træer står dette skønne, lysegrå træsommerhus og venter på jer. Lad jer falde godt til fra start af i de lyse og venlige omgivelser, og nyd de solrige dage på en af husets tre dejlige terrasser.

Bliv budt varmt velkommen og føl feriefreden

Træd ind ad døren og føl straks, hvordan feriefreden sænker sig over jer. De lyse og venlige omgivelser, der gør sig gældende i heleh huset, byder jer varmt velkommen og sørger for, at I føler jer godt tilpas fra første ferieøjeblik.

Gå på opdagelse i det nye hjem for ferien og opdag de fine og rummelige soveværelser, to med dobbeltseng og et enkelt med sovesofa. Der er endda ekstra sovepladser på hemsen til stor glæde for børnene især.

På badeværelset finder I både spabad og sauna, så I kan forkæle jer selv og hinanden ekstra meget i løbet af ferien, og i den store lyse spisestue er der god plads til samvær og hyggeaftener på sofaen.

Tre skønne terrasser og en herlig græsplæne

Fra stuen kommer I ud på den ene af tre herlige terrasser, og nu kan ferien for alvor begynde. Gem udpakningen til senere og smid benene op i liggestolene med det samme, mens børnene har god plads til leg og boldspil på græsplænen.

Skulle det blæse op eller lægge an til regn, finder I mod syd en skøn afskærmet terrasse, der tilmed er delvist overdækket. Og skulle regnen tage over, kan I stadig nyde udsigten gennem de store vinduespartier i stuen, mens blæsten suser uden for døren.

Med Søndervang 117 som ferieadresse får I et ekstra godt udstyret hus med alt, hvad ferien behøver. Bare læn jer tilbage og nyd tiden langt væk fra den grå hverdag. Det er ægte ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30549

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus, was sich für eine kleine Familie oder auch als Paar sehr eignet. Hier kann man den Urlaub von der ersten Sekunde an bis zum Schluss genießen, ohne, dass einem irgendetwas fehlt. Sowohl der Innenbereich als auch der Außenbereich haben uns sehr gefallen und lassen keine Wünsche offen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus erfüllt zu 99.9 % unsere Vorstellungen.

DK
D.
sagde , Danmark

Gemütlich eingerichtet und sehr gut ausgestattet. Gerade die Küche überzeugt mit einer umfangreichen Ausstattung hinsichtlich Geräten und Utensilien.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...