Feriehus med plads til 6 personer og fredelig beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 83, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30516
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Har I lyst til en afslappende ferie langt væk fra hverdagen? Så er dette feriehus på Hedevang 83 det perfekte hus til jer. Huset er lyst og venligt indrettet og veludstyret over hele linjen. De maks 6 personer finder god plads i de 3 fine soveværelser.

Føl jer godt tilpas i dette feriehus

Fra første ferieøjeblik vil I føle jer hjemme her. Huset er indrettet med kærlighed, og det åbne opholdsrum indbyder til massevis af hyggelige feriestunder i godt selskab med en spændende film og en nybrygget kop kaffe i sofahjørnet, mens den varme brændeovns knitrer i baggrunden.

I køkkenet finder I alt, hvad I har brug for, når der skal tilberedes et lækkert feriemåltid, og i det lyse badeværelse er der både vaskemaskine og tørretumbler, så der hurtigt kan blive taget hånd om alle de huslige pligter. Det giver masser af tid til fælles sjov og hygge, måske skal der kigges film på Blu-ray afspilleren, eller hvad med et spil Playstation, der er et pænt udvalg i huset.

Lækker lukket terrasse med liggestole, havemøbler og grill

På den store terrasse står liggestolene allerede klar og venter på jer. Her kan I nyde feriedagene helt ugeneret i de fredfyldte naturomgivelser, med fuglenes fløjten som det eneste, der bryder stilheden. Et område på terrassen er overdækket og her har I et rigtigt lækkert og hyggeligt “uderum”, som er perfekt til at forlænge sommer- og udetiden.

Den store græsplæne er perfekt til leg, og her kan børnene få lov at tumle, mens I slapper af i solen – og her kan hele familien samles om et hyggeligt slag vikingespil, så feriens bedste hold kan blive udkåret.

Gyngestativet, legehuset og sandkassen sørger for god underholdning for de mindste feriegæster, og er det ikke nok, ligger den spændende Bork Vikingehavn kun en køretur væk. Her er der eventyr for både store og små.

Lige meget om du skal af sted med familien, vennerne eller kæresten, er her de helt perfekte ferierammer for en afslappende og forfriskende ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30516

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll eingerichtetes Ferienhaus in sehr ruhiger naturbelassener Gegend. Relativ große und geschmackvoll eingerichtete Schlafzimmer im Vergleich zu herkömmlichen Ferienhäusern. Man spürt hier die private Nutzung der Besitzer und fühlt sich mit sämtlichen liebevollen Details als Gast herzlich Begrüßt.
Wir würden immer wieder kommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt in einer ruhigen Gegend. Das Grundstück ist sehr gepflegt und von Bäumen umgeben. Das Haus ist gut ausgestattet, es ist alles da, was man braucht. Das Haus ist schön und freundlich eingerichtet. Besonders toll ist die überdachte Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gepflegtes und sauberes Ferienhaus.
Der Wohn-Ess-Bereich ist sehr großzügig und wunderbar hell – auch an Regentagen.
Die Schlafzimmer sind ebenfalls für dänische Verhältnisse groß und passend eingerichtet.
Die Küche ist perfekt ausgestattet, vielfach sogar ganz neue Garnituren.
Die Terasse ist ein Traum.
Alles in allem haben wir uns dort sehr sehr wohl gefühlt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2015 / 1985

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...