Dejligt hus med spa og sauna i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Skovvang 22, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30509
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det grønne naturskønne Houstrup på en dejlig naturgrund med masser af plads til leg ligger dette fine sommerhus klar til jeres ferie. Med 3 gode soverum og både sauna og spa egner huset sig perfekt til familieferien, men også til en hyggelig afslapningsferie med kæresten.

Familiehygge i feriehus med wellness-badeværelse

På Skovvang 22 har I 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og et med 2 enkeltsenge. Badeværelset, der har gulvvarme er indrettet med både spa og sauna, desuden har I her mulighed for tøjvask i husets vaskemaskine.

Det er et dejligt stemningsfyldt hus skabt til fællesskab og feriehygge: Køkkenet og spiseafdelingen står i åben forbindelse med opholdsstuen, hvor det, når dagen går på hæld, er ekstra skønt at tænde op i brændeovnen for ekstra varme og gyldent lys, når der skal slappes af i den bekvemme sofa.

Børnevenligt hus og lækker naturgrund

Nyd naturen og den skønne friske luft i Houstrup. Sæt morgenkaffen over og luk de første solstråler ind ad køkkenets terrassedør, – imens resten af huset vågner, kan du liste ud og nyde morgenens stilhed og klare luft.

Skovvang 22 ligger på en dejlig afskærmet naturgrund, som er perfekt til hele familien. Her er både legeredskaber til børnene og gode liggestole og masser af skønne hjørner til de voksne. Fra stuen har I direkte udgang til husets syd-vest-terrasse, som er dejligt afskærmet og til dels overdækket. Det er det perfekte sted at nyde de første solstråler i det tidlige forår og her behøver grillsæsonen slet ingen ende at få.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30509

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super sauberes, sehr praktisch eingerichtetes Haus mit allem was man braucht. Sehr schön dekoriert und geschmackvoll und stimmig eingerichtet. Der perfekte Ort um zu entspannen und sich sofort wohl zu fühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Preis-/Leistungsverhältnis stimmt, ein sehr gemütliches, kleineres Ferienhaus, alles vorhanden, was für einen erholsamen Urlaub benötigt wird. Super Lage und Grundstück, wir haben wieder die Vögel gefüttert und hatten somit schöne Unterhaltung. Dänemark ist einfach erholsam, weil es dort ruhiger und entspannter ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein super eingerichtetes kleines Ferienhaus.
Super geeignet für eine Familie.
Total schöner Garten in den auch der Hund toben kann. In direkter Umgebung sind wunderschöne Laufwege um eine Gassirunde zu gehen.
Es sind auch in ein paar Minuten zu Fuß, schöne Spielplätze erreichbar.
Die Ausstattung des Hauses verfügt über alles was man so braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.306
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...