Lyst sommerhus med sauna, spabad og dejlig terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 56, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30478
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Guldvangen 56 ligger dette skønne sommerhus med plads til hele familien og hundene. I den store have finder I hele to terrasser, som er udstyret med liggestole. Varme farver sørger for masser af hygge i den store spisestue, og på badeværelset finder I ikke kun en sauna, men også et spabad!

Varme og hygge med sauna og spa

I dette fine sommerhus er der plads til helt op til 8 personer. Ud over de tre soveværelser, er huset også udstyret med en hems, som vil falde i god jord hos børnene.

Køkkenet er integreret i spisestuen og er rigtig veludstyret. Her vil opvaskemaskinen sørge for, at I ikke skal rydde for meget op efter aftensmaden.

De store vinduer giver udsigt til haven og sørger for, at der slipper masser af lys ind og gør stuen dejlig rummelig og venlig. De varme farver og den gode indretning med gulvvarme i køkken og badeværelse sørger ikke kun for ekstra varme, men også en behagelig atmosfære.

På badeværelset står spabadet og saunaen klar til at tage hånd om jer, og der findes ingen bedre måde at slutte dagen af på, end i varmen med ro og fred til at tanke fornyet energi til endnu en spændende feriedag.

Nyd den flotte natur

Huset er omgivet af de høje træer og ligger på en flot naturgrund. Her finder I hele to terrasser, hvor der dagen lang kan slappes af i solen, mens børnene kan gå på opdagelse i skoven. Om aftenen kan I samles til en hyggelig grillaften og lade dagen rinde ud på bedste vis i dejligt selskab.

 

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30478

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles, freundliches Haus mit allem, was man braucht, und einem tollen Gerüst mit vielen Schaukeln im Garten.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.500
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...