Dejligt sommerhus med spabad og sauna på rolig beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 74, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30477
7 pers.
Antal personer
2800 m.
Nærmeste strand
4100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en pause fra hverdagen? Så er sommerhuset på Guldvangen 74 et oplagt sted for jer. Sommerhuset har en rolig beliggenhed i skønne Houstrup, direkte ud til plantagen og i sidste række før stranden. Her I kan nyde godt af frisk luft og masser af natur. Feriehuset, der er renoveret i 2021, har plads til 7 personer, der kan slappe af for fuld styrke i spabadet og saunaen. Hunden også mere end velkommen til at komme med på ferie i sommerhuset.

Lys og hyggelig indretning med bordfodboldbord, spabad og sauna

Med plads til 7 personer er sommerhuset på Guldvangen 74 et perfekt valg til familien, eller til ét eller to par, der blot ønsker plads omkring sig i rolige omgivelser. Med sine 140 velindrettede kvadratmeter er der masser af plads til alle feriens gæster. Hver enkelt kvadratmeter er indrettet lyst og hyggeligt, så I føler jer hjemme og godt tilpas på ferien.

Feriens afslappende stunder foregår på det store af sommerhusets 2 badeværelser. Med både spabad og sauna er der afslapning til enhver, hvad end I foretrækker at sidde i det varme boblebad eller i den varme sauna.

Når familien skal samles til hyggelige og gode feriestunder, er det i den store opholdsstue, det sker. Sæt jer godt til rette i sofaerne og stream jeres favoritfilm via Chromecasten, dyst i jeres yndlingsspil omkring spisebordet eller vær sammen om at kokkerere lækre måltider.

Udover 2 badeværelser med gulvvarme og opholdsstuen, der forener køkken, stue og spisestue, har sommerhuset 3 gode soveværelser. Derudover er der 1. sal, hvor der både er en soveplads, tv-stue og et bordfodboldbord – var der nogen, der sagde bordfodboldturnering?

Stor grund, åben terrasse og have med gynger og sandkasse

På feriens solrige dage kan I rykke udendørs på terrassen eller i haven. Sommerhuset er beliggende på en stor naturgrund, hvor I er omgivet af masser af natur og har god plads for jer selv. Her vil hunden helt sikkert også elske at snuse nysgerrigt rundt.

På den åbne terrasse står både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer til rette på et godt spot i solen. Imens kan I lytte til fuglefløjt og nyde roen samt udsigten direkte ud til plantagen.

Som timerne går og dag bliver til aften, kan I finde grillen frem. Steg et par lækre bøffer, drik et godt glas vin og nyd hinandens selskab som afslutning på endnu en dejlig feriedag.

Naturskønne oplevelser i Houstrup

Sommerhuset på Guldvangen 74 ligger i Houstrup, der byder på masser af naturskønne oplevelser. Ét af stederne, der virkelig er værd at besøge, er Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan komme helt tæt på den smukke natur – et sikkert hit hos store, små og firbenede.

Fra sommerhuset har I knap 3 kilometer til den nærmeste strand og Vesterhavet, der altid er et besøg værd, uanset årstiden. I al slags vejr er en gåtur langs stranden ren terapi for sjælen, mens de friske bølger indbyder til dukkerter på de varme sommerdage.

Når I skal købe ind, kan I gøre det i Nr. Nebel, der ikke ligger langt fra Houstrup. Her er der både supermarkeder og en lang række specialbutikker, som I kan klare ferieindkøbene hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30477

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Alles was benötigt wurde war da! Dank Heidi (neu) und Karen, dann auch eine Kelle "Smiley".
Badezimmer und Küche sehr gut ausge- stattet. Schränke/Bügel..einen weiteren Daumen hoch.
Ausstattung/Terrasse und gr Grill sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine wunderschöne Lage.
Es kann Niemand ( auch die Nachbarn re. und li. neben dem Haus ) direkt auf das Grundstück schauen , das Haus hat ein schönes Naturgrundstück von welchem man direkt auf einen schönen Weg zum spazieren kommt .
Das Haus selber ist schön und liebevoll eingerichtet , wir haben uns dort sehr wohl gefühlt und sind nach Tagesausflügen gerne „ nach Hause“ gekommen .
Wir würden dieses Haus jederzeit wieder buchen !

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes sauberes Ferienhaus mit wunderbarem Grundstück und erholsamer Umgebung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:140 / 2.205
Renoveret / Byggeår:2021 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 5 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...