Sommerhus med super fin beliggenhed, tæt på skov og natur

3.5
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 118, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30455
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her er alt, hvad man kunne ønske sig, ikke kun et lækkert hus, som er udstyret med diverse gode faciliteter som badekar, vaskemaskine og brændeovn, – men også udsigten til den danske natur, som så flot omkranser grunden på de 1400 m2.

Tank op og nyd de gode stunder i et skønt og fredfyldt område

Vil du bo tæt på naturen med fine vandrestier til skov og lynghede, så er dette dejlige sommerhus på Jeppesvej 118 et godt valg. Beliggende på en stor grund i det naturskønne Houstrup med naturen som direkte nabo – kan du uforstyrret nyde skov, eng og sø. Her er det perfekte feriested for jer, som skal ud og opleve den vestjyske natur.

Vil du gerne nyde stilheden og roen på den overdækkede og afskærmede terrasse, er der god mulighed for det. Imens du hviler på solsengen med din bog, får du måske besøg på grunden af områdets beboere – smukke egern, harer, ræve og kronyr holder til i området. Alt i alt finder du her de perfekte omgivelser, hvis du drømmer om fred og ro – og når du trænger til åbne vidder, er der ikke langt til den smukke Houstrup Strand.

Skøn sommerhushygge med brændeovn og badekar

Det 136 m2 store feriehus er indrettet med et stort og flot køkken fra 2021, hvor du sammen med familien kan tilberede de lækkerier, der nu hører til på en ferie. Huset er charmerende indrettet. På stueetagen med lyse farver, trælaminat, hyggespredende brændeovn og mange fine detajler. På 1. salen har I en hyggelig tv-stue, som familiens medlemmer kan samles i -samtidig kan I herfra nyde den grønne udsigt over de høje trætoppe gennem vinduet i gavlenden. For energibesparende varme er der en varmepumpe i huset.

Badeværelset, som er blevet nyrenoveret i 2021, er udstyret med et fint badekar, så du kan blive varmet igennem efter en lang dag i Vestjyllands smukke natur. Med vaskemaskine, tørretumbler og god plads, er badeværelset super praktisk også for børnefamilien.

Alt i alt finder I her på Jeppesvej 118 et dejligt hus med den helt rigtige feriestemning.

*Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30455

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med en skøn beliggenhed, helt tæt på plantageområdet og med grøn udsigt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr liebevoll und gemütlich eingerichtet. Es hat uns sehr gut gefallen, es war alles da, was man braucht, die Betten waren bequem, die Küche toll ausgestattet. Besonders über das viele Spielzeug haben sich die Kinder gefreut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus in ruhiger Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:136 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2021 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...