Rummeligt sommerhus med wellnessbad i det grønne Houstrup

4
icon
icon
icon
icon

Kirkeflod 24, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30452
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Kirkeflod 24 ligger dette rummelige sommerhus med en dejlig, fredfyldt beliggenhed for enden af en sidevej. Huset er smagfuldt og komfortabelt indrettet, og her vil I føle jer godt tilpas fra første øjeblik. For at gøre ferien ekstra afslappende, er huset udstyret med sauna og spabad.

Rummeligt sommerhus med moderne og smagfuld indretning

Det skønne hus rummer plads til op til 6 personer og er udstyret med alt, hvad feriehjertet begærer – og mere til. Køkkenet er integreret i spisestuen, og her er der lagt op til masser af samvær og hyggelige feriestunder med fælles madlavning, gode filmaftener og lækre, hjemmelavede feriemåltider.

Wellnessbad med sauna, spabad og gulvvarme

I hele huset er der gulvvarme, så I altid kan holde varmen, og skal der hygges lidt ekstra, kan I tænde op i husets brændeovn, som både vil sprede god varme og masser af dejlig feriestemning.

I det lækre wellnessbadeværelse finder I også et spabad og en sauna, hvor I kan slappe af efter en lang dag ude i den friske luft eller få varmen på en kold vinterdag.

Skønne omgivelser til vandrere og naturelskere

Houstrup er kendt for sine talrige vandre- og cykelstier, der snor sig gennem det naturskønne område. Her kan I endda gå hele vejen ned til den lange sandstrand på en tur gennem klitlandskabet, og skal I på en længere cykeltur, kan I tage et smut til Henne Strand og spise en velfortjent softice.

Hos naturelskerne vil Houstrup også blive et sikkert hit, og tæt på huset finder I den fantastiske Blåbjerg Plantage, et fredet naturområde med masser af skov og smuk hede. Her kan I bruge timevis på at udforske naturen og det mangfoldige dyreliv helt tæt på.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.062
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...