Hyggeligt træsommerhus på stor grund omkranset af træer

3.5
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 50, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30444
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det hyggelige sommerhus med dets rødmalede brædder, med den grønne græsplæne, de høje træer og den blå himmel i baggrunden danner rammerne for en rigtig skøn og fredelig ferie i de mest idylliske og ugenerede omgivelser. Her får I plads og ro til at være jer selv.

Venlige og indbydende omgivelser

Det velholdte hus, på Jeppesvej 50 er dejlig lyst indrettet med masser af vinduer, der lader solens stråler slippe ind og gøre omgivelserne endnu mere venlige og indbydende. Feriehuset er blevet lettere renoveret indvendigt i 2022 og venter nu bare på at byde jer velkommen.

De tre skønne soveværelser sørger for en rigtig god nats søvn til hele familien, mens det åbne køkken- og stuerum bliver familiens mødested i løbet af ferien med masser af hyggelige stunder, sene aftener med film i fjernsynet og gode måltider rundt om spisebordet.

Fra stuen kommer I ud på den dejlige terrasse, hvor havemøblerne står klar til jer, og på de kolde dage kan I nyde udsigten fra sofaen, mens den knitrende brændeovn spreder varme og masser af feriestemning.

Helt ugenerede terrassedage – og græsplæne til de aktive

På de solrige dage kan I læne jer tilbage i liggestolene og slappe af i solens varme stråler. Feriehuset er belliggende på en dejlig stor naturgrung. Desuden ligger der en skøn legeplads lige nede for enden den stille sommerhusvej.

Nyd de smukke omgivelser helt ugeneret på den lukkede grund og opdag de mange små hyggekroge rundt omkring – eller gå på opdagelse i det naturskønne ferieområde eller på den brede sandstrand, som kun ligger få minutters kørsel væk.

På de lune aftener kan aftensmaden tilberedes uden for på grillen, og til langt ud på aftenen kan I sidde rundt om havebordet og snakke de nye indtryk igennem, mens solen går ned bag træerne. Det er ægte sommerhusferie.

Hvis I er lystfiskere, så kan I rense jeres frisk fangede fisk ved den tilhørende renseplads som findes ved feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30444

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr persönliches Haus!Alles liebevoll dekoriert.
Das Haus ist schon älter aber zeitgemäss renoviert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geschmackvoll und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus umgeben von herrlicher Natur. Ein großer Garten und eine große Terrasse sind ideal um sich zu Sonnen, ein Buch zu lesen, morgens gemütlich zu Frühstücken oder auch Abends bei einem Glas Wein den Sonnenuntergang und das Meeresrauschen zu genießen.Ab und zu besuchten uns auch die Rehe im Garten. Es hat uns an nichts gefehlt und haben die Zeit dort sehr genossen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Fehrienhaus hatten es schon einmal…super Haus.Wie immer sehr zufriden bei allen Häuser die wir schon bein Esmark hatten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 2.436
Renoveret / Byggeår:2004 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...