Skønt træsommerhus med sauna i rolige omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Sandtag 8, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30352
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Sandtag 8 er både venligt og lyst indrettet og har god plads til hele familien. Også det sidste medlem, hunden, er mere end velkommen. Huset er udstyret med en lukket terrasse og en dejlig stor have og ligger midt i Houstrups smukke skovlandskab. Det perfekte sted at tilbringe en fredelig ferie med familien, vennerne eller kæresten.

Idyllisk sommerhusferie med stor hyggefaktor

I dette sommerhus kan man kun få en god ferie, og ud over den moderne indretning og den 3.415 m² store grund, råder huset over både en sauna og en lukket terrasser. Her kan I rigtig slappe af på de solrige dage, og I behøver ikke bekymre jer om, at børnene og hunden begynder at udforske området på egen hånd. Terrassen er også perfekt til en hyggelig grillaften i godt selskab.

I haven er der masser af plads til leg og boldspil, og det vil især falde i god jord blandt de yngste feriegæster. Det omkringliggende skovområde er også værd at udforske, og her er der altid noget nyt at se.

Stuen byder på god plads til at planlægge de kommende feriedage om aftenen, og på sofaen kan der slappes af med en god bog eller en film i fjernsynet. Også internetforbindelsen er der sørget for, så der kan streames og sendes masser af feriebilleder til dem derhjemme.

Den dobbelte garage giver læ til bilen, barnevognen og cyklerne, her finder I ligeledes husets bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler.

Rigt naturområde med skøn skov og strand

På den dejlige terrasse kan I rigtig slænge jer i liggestolene og lytte til fuglenes fløjten, og om aftenen kan I rykke ind foran den knitrende brændeovn og få varmen.

Der er masser af udflugtsmål i nærheden, og få minutters kørsel væk finder I den kilometerlange strand i Houstrup, der inviterer til lange gåture langs vandkanten og leg for de små og hunden.

Her er alt, hvad sommerhusferien behøver.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30352

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, sehr sauberes Haus mit top ausgestatteter Küche – von der Knoblauchpresse bis zum Backblech ist wirklich alles da. Nur Müslischalen fehlen. Wir (2 Erwachsene, 2 Kinder und ein großer Hund) haben uns 14 Tage im Herbst hier sehr wohl gefühlt und die Ruhe am Kaminofen mit Blick in den großen Garten nach Spaziergängen am Sandstrand oder im Wald genossen. Ebenso guter Ausgangspunkt für Ausflüge – im Umkreis von einer Stunde Fahrt wirklich viele Attraktionen von Ribe Dom, über Esbjerg, Zoo Blåvand, Wikinger Museum Bork, Legoland gut zu erreichen. Dazu waren alle sehr kinder und hundefreundlich. Der separate und komplett ausgestattete Waschraum mit Waschmaschine, Trockner, Wäscheständer, Bügeleisen und Bügelbrett überzeugt ebenso – hier kann man auch die Gummistiefel und Matschhosen trocknen und hat den Dreck nicht im Haus. Daumen hoch und dicke Empfehlung!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt am Rande einen kleinen Waldes, in dem man schöne Morgenspaziergänge mit dem Hund machen kann. Es hat den typischen dänischen Charme und ist geschmackvoll eingerichtet. In der Küche fehlt es so gut wie an nichts, außer Müslischalen. Das Wohnzimmer ist gemütlich mit 2 Sofas eingerichtet, ein Kamin sorgt nicht nur für Wärme sondern für noch mehr Gemütlichkeit.

Die Matratzen waren super, sehr gut geschlafen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön. Besonders die eingezäunte Terasse, wenn man ein Kind oder Haustier dabei hat. Die Ausstattung des Hauses ist sehr gut. Die Terassenmöbel sind neu und modern. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 3.415
Renoveret / Byggeår:2006 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...