Skønt træsommerhus i Houstrup

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 48, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30296
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Har I brug for nogle dage væk fra den stressede hverdag, hvor I kan slappe af sammen med familien i ugenerede omgivelser? I Houstrup finder I det helt rigtige sommerhus til jer. I dette skønne 5 personers hus er der god plads til hele familien, og selv hunden er velkommen her. Huset ligger midt i skoven, omgivet af de høje træer, så I helt ugeneret kan nyde ferietiden langt væk fra alting.

Perfekt til afslapning

Sommerhuset byder med sin store, lukkede terrasse på mange forskellige muligheder. Her kan I opholde jer dagen lang og nyde solen i liggestolene. Om aftenen kan der grilles, og den overdækkede del af terrassen gør det muligt at tilberede en ægte feriemiddag i al slags vejr. Skoven, der omgiver huset, er perfekt til børnene, der kan gå på opdagelse mellem træerne.

De store vinduer sørger for en lys og åben spisestue, hvor I er garanteret en god start på dagen. Det åbne køkken er udstyret med alt, hvad ferien behøver, og når der er lavet mad, vil opvaskemaskinen klare oprydningen for jer.

Hele dagen kan I nyde stilheden og fuglenes fløjten, og om aftenen kan I betragte den smukke aftenhimmel, når solen går ned bag de høje træer. Her kan der virkelig slappes af.

De smukkeste omgivelser

Det fantastiske skovlandskab i Houstrup er er kendetegnet ved de mange hyggelige vandre- og cykelruter, og her er der også perfekte muligheder for at tage hunden med på en gåtur, eller udforske skoven og dyrelivet med børnene.

En kort køretur fra sommerhuset finder I også Houstrups hvide sandstrand, omgivet af det vidde klitlandskab, og med gode bademuligheder. Også den berømte Bork Vikingehavn ligger i køreafstand fra huset, og den vil helt sikkert blive et hit blandt alle sommerhusets beboere.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30296

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein aber fein. Ein sehr gut ausgestattetes Haus mit einer großen Terrasse auf der man ruhige und entspannte Sommertage verbringen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geschmackvoll eingerichtet und überkomplett ausgerüstet, es fehlt an nichts.Empfehlenswert ist eine 4 Personenbelegung auch wenn 6 Schlafgelegenheiten da sind.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist nach unserer Erfahrung ideal für Ehepaare mit Hund. Die geschlossene Terrasse ist für uns ein Muss und funktioniert prima.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:56 / 1.222
Renoveret / Byggeår:2013 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...