Fredfyldt feriehus med sauna til familien

2.5
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 2, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30272
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette delvist renoverede feriehus på Hans Hansensvej 2 i Houstrup finder I plads til helt op til 5 personer. Sommerhuset, der ligger på en dejlig naturgrund med hede og grantræer, er indrettet med et nyt køkken med opvaskemaskine og en herlig sauna. Her kan I nyde ferien ved Vesterhavet på bedste vis.

Rolig atmosfære og hyggelig indretning

Det kombinerede opholdsrum med det nye moderne køkken, den flot indrettet spiseafdeling og stue har en dejlig, hyggelig atmosfære. Køkkenet råder over både opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med fryser. Fra spisebordet har I gennem de store vinduer en flot udsigt ud over den store naturgrund, som I rigtig kan nyde, mens I spiser en lækker middag eller tager et spil kort.

Foran brændeovnen finder I det fine sofaområde, hvor I kan læne jer tilbage med en god bog eller holde en spændende filmaften med popcorn og slik.

Huset har 3 soveværelser, heraf et enkelt med dobbeltseng og enkeltsenge i resten, og i skabene er der god plads til tøj og andre sager. Gennem badeværelset kommer I til saunaen, hvor I kan få varmen igen efter en gåtur gennem det flotte skovområde.

Afslapning og leg mellem hede og grantræer

Den åbne, delvist overdækkede terrasse med havemøbler og liggestole indbyder til mange gode timer i det varme solskinsvejr. Her kan I nyde en god morgenmad i dagens første solstråler, eller I kan tilberede en lækker aftensmad på grillen. Den autentiske naturgrund med hede og høje træer gør det muligt at slappe af i ro og fred, og blandt de mindste feriegæster bliver gyngen et sikkert hit.

Der er flere udflugtsmuligheder i nærheden, for eksempel Henne Strand, Bork Havn og det subtropiske badeland mellem Nørre Nebel og Lønne. Supermarkeder og bagerier finder I også få minutters kørsel fra huset, så I ikke behøver pakke noget hjemmefra.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30272

DE
D.
sagde , Deutschland

Süßes, kleines Häuschen. Schöne Terasse mit Strandliegen (man kann damit toll die Sterne beobachten). Betten waren super bequem. Gerne wieder 🙂

DE
D.
sagde , Boffzen

Wir durften 2 schöne Wochen in dem komplett eingerichteten (wenn auch kleinen) Ferienhaus zu viert verbringen. Die Betten sind alle bequem. Die Küche ist renoviert und sehr gut ausgestattet, viel Geschirr vorhanden. Wir haben uns pudelwohl gefühlt. Mit Esmark als Ferienhausanbieter sind wir wie üblich sehr zufrieden



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.450
Byggeår:1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...