Lyst og lækkert indrettet med skønne terrasser

4
icon
icon
icon
icon

Kirkeflod 77, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30261
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af Houstrups hyggelige skovområde ligger dette skønne sommerhus og venter på jer. Den lyse og personlige indretning byder jer godt velkommen fra start, og på terrasserne er der både plads til solbadning og leg for børnene.

Smag for detaljen og skønne terrasser

Sommerhuset er rigtig lyst og lækkert indrettet, og den personlige stil fungerer som rød tråd gennem hele huset. Huset er virkelig indrettet med kærlighed og smag for detaljen, og det gør også, at I med det samme vil føle jer godt tilpas.

De mange vinduer sørger for at kaste masser af lys ind, så rummene kommer til at virke både større og venligere.

På Kirkeflod 77 får I et skønt hus til 6 personer med skønne terrasser. Mens I soler jer og nyder roen og den dejlige udsigt, kan børnene leger i haven.

Perfekt afrunding på dagen med sauna og spa

Efter en dejlig dag på terrassen eller måske en udflugt til stranden, er det kun på sin plads at nyde de sidste solskinstimer udenfor med en hyggelig grillaften. Vikl et tæppe om jer og betragt den smukke orange aftenhimmel, inden I flytter ind i varmen.

Som en helt perfekt afslutning på dagen, står saunaen og spabadet klar til at varme jer og give jer masser af ny energi til endnu en dag i feriens tegn. Til sidst kan I sætte en god film på i stuen og lade de sene aftentimer rinde ud.

Her får I en ferie med masser af samvær og nærvær. Meget bedre bliver det ikke.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30261

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sauber und mit allem ausgestattet was man braucht. Wir kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gepflegt und hat alles, um den Urlaub genießen zu können.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches Ferienhaus mit guter Ausstattung

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 900
Renoveret / Byggeår:2016 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...