Hyggeligt sommerhus med brændeovn, sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Højsvej 35, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30252
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Standvandspa
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det grønne Houstrup ligger dette hyggelige feriehus på Højsvej 35 med plads til op til 6 personer. Sommerhuset ligger meget tæt på Blåbjerg Klitplantage og kun få minutter i bil fra en af ​​Danmarks smukkeste, naturlige strande. På grund af den praktiske opdeling er dette sommerhus velegnet til en ferie med familie eller venner, da der også er 2 badeværelser til rådighed. Du kan også se frem til både sauna og spa, hvor I kan slappe af og tage et velfortjent afbræk fra hverdagen.

Perfekt feriebolig for vandrere og dem, der søger fred og ro

Det populære sommerhusområde Houstrup er et godt sted til folk, der elsker naturen, kan lide at vandre eller vil udforske området på cykel. Her bor du ikke kun midt i naturen, men heller ikke langt fra Vesterhavet med de brede, naturlige strande og et smukt klit- og hedelandskab. Gode vandre- og cykelstier fører dig enten gennem Blåbjerg Klitplantage eller direkte til stranden.

Du kan også planlægge spændende dagsture fra Houstrup. Legoland i Billund og andre fantastiske attraktioner kan nemt nås herfra. Der er skinnecykler ikke langt fra Houstrup – starten er i Nørre Nebel, få minutter væk – og målstregen er i Nymindegab ved Ringkøbing Fjord.

Populære badebyer som Henne Strand, Vejers og Blåvand kan også nås hurtigt i bil – her kan du finde gode shoppingmuligheder samt masser af attraktioner som minigolf, museer og selvfølgelig adskillige restauranter og caféer.

Brændeovn, sauna og spa til afslapning og velvære

Selve sommerhuset har mange faciliteter, der gør ferien nem for jer, fra opvaskemaskine til sauna og spa. Et besøg i saunaen eller en tur i det varme vand i spaen er utroligt afslappende, især hvis dine muskler er lidt anspændte efter en lang vandre- eller cykeltur. Forkæl dig selv med en lille pause fra hverdagens stress og jag. Det bedste er, at du ikke engang behøver at forlade dit sommerhus i Houstrup.

En brændeovn bør naturligvis ikke mangle i et rigtig dansk sommerhus. De knitrende flammer giver den perfekte stemning til at sætte fødderne op om aftenen og sammen snakke om, hvad de kommende dage vil bringe. Uanset om det er en hel dag ved havet eller en tur gennem den smukke natur – alt er muligt.

En dag på terrassen er også en god beslutning, så I kan få noget ny energi. Sæt dig til rette på den delvist overdækkede terrasse. Liggestole er tilgængelige, og hvorfor ikke læse en bog fra start til slut uden at blive forstyrret? Til børnene er der en gynge, og der er gode skovlegepladser at udforske i sommerhusområdet, hvor I som familie kan have det sjovt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30252

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhig gelegenes Ferienhaus, für Familien mit Kindern optimal, die Ausstattung ist okay, auch bei nicht nur Sonnenschein kann man hier einen tollen Urlaub verbringen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Nett eingerichtetes gemütliches Ferienhaus in sehr ruhiger Lage. Highlight ist die Terrasse die rundherum von Bäumen und Sträuchern umgeben ist. Viele Gartenmöbel sind ebenfalls vorhanden. Auch an Mückenschutz vor den Fenstern wurde gedacht (wichtig, da es im Waldgebiet vielen Mücken gibt).

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit ruhigem, abgeschirmtem Grundstück. Lädt zum Verweilen in der Natur ein und bietet direkt vom Haus aus die Möglichkeit zu langen oder auch kurzen Spaziergängen mit dem Hund.
Der zentral gelegene Wohn-/Essraum
mit der offenen Küche ist das Herzstück des Hauses und bietet genug Platz für die unterschiedlichsten Beschäftigungen.
Ein grossen Bad mit geräumiger Sauna und Standwhirlpool und ein weiteres kleines Bad machen das Wohnen auch bei voller Personenzahl unkompliziert.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.070
Renoveret / Byggeår:2016 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...