Kærligt indrettet stråtagshus til 5 personer

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 55, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30212
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et dejligt sommerhus, som er indrettet med kærlighed, så er dette hus på Hans Hansensvej 55 det helt rigtige til jer.

Stråtækt sommerhus i fredelige omgivelser

I dette hus er der plads til op 5 personer, og det egner sig perfekt til en lille familie eller et kærestepar, der trænger til en pause fra hverdagens stress. Det lyse hus er indrettet med kærlighed, og her vil I fra første ferieøjeblik føle jer godt tilpas.

Husets hjerte er det åbne køkken- og stueområde, som bliver centrum for samvær og hygge. Fra det åbne køkken kan I holde øje med børnene, mens I tilbereder dagens middag, og efter aftensmaden tager opvaskemaskinen det sidste stykke arbejde for jer, så I kan slappe af på sofaen.

Det store vinduesparti lader solens stråler slippe ind og lyser rummet op, samtidig med, at I får en flot udsigt ud over de naturskønne omgivelser lige uden for døren. I stuen finder I også brændeovnen, som vil holde jer varme i de kolde vintermåneder og samtidig sørger for masser af feriestemning.

Stor terrasse med god plads til at nyde solen

Sommerhuset står på en 2.041 m2 stor grund, hvorpå børnene og de barnlige sjæle kan lege og tage et spil fodbold.

På terrassen står havemøblerne klar til jer, så I kan udnytte solskinsdagene på bedste vis, og med en grill til rådighed kan I tilberede et ægte feriemåltid hver eneste dag.

Stranden ligger godt 2 kilometer fra huset, og her er der noget at lave for alle husets gæster. Flyv med drage eller gå på muslingejagt med de mindste, eller slap af på de varme sommerdage, mens børnene dypper tæerne i vandet. Her er altid noget nyt at opleve, lige meget årstid, vind og vejr.

Huset er ikke egnet til hundeallergikere.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30212

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus, optisch schon sehr hyggelig. Liebevolle Aussendeko. Viele gemütliche Sitzplätze rund ums Haus, vom Frühstück bis zum Abendessen gibt es immer einen Platz an der Sonne. Im Innenbereich ist es hell und kuschelig. In der Küche ist alles vorhanden. Platz für 2-4 Personen ausreichend. Betten sehr bequem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt auf einem großen Waldgrundstück. Es besitzt drei Terrassen wo man immer
ein windgeschütztes Plätzchen findet. Die Einrichtung des Reetdachhauses ist in einem
Guten und funktionsfähigen Zustand. Innen ist es hell und geschmackvoll eingerichtet.
Musikanlage, Fernseher, Kamin alles Top. Küche und Bad gut ausgestattet.
Wohnbereich und Schlafzimmer einfach "hygge"

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus war ein Traum.
Haus war in sauber und top.Das Haus ist in einem idyllischen Wald eingebettet. Man kann hier die Ruhe genießen. Das Haus ist gut ausgestattet mit allem was man benötigt. Mit 4 Personen bestimmt auch machbar.
Für Besorgungen benötigt man ein Auto oder Rad. Aber das kann man auch tagsüber machen wenn man eh unterwegs i

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.041
Renoveret / Byggeår:2009 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...