Hyggeligt stråtagshus med plads til hunden

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 11, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30211
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hans Hansensvej 11 står dette stråtækte sommerhus og venter på jer. Her kan I tilbringe en dejlig afslappende ferie med familien eller vennerne.

Nyd tiden i dette skønne sommerhus

De hvide vægge og de karakteristiske træbjælker giver hsuet en helt speciel charme, og I vil med det samme falde godt til i de idylliske ferieomgivelser.

I det flotte og veludstyrede køkken kan I sammen tilberede dagens måltider, og rundt om spisebordet kan de næste dages ferieplaner lægges. Efter maden overtager opvaskemaskinen arbejdet for jer, så I kan slappe af og nyde ferien ekstra meget.

Fra køkken- og spiseafdelingen kommer I til den fine stue, hvor I kan læne jer tilbage i sofaen med en god film. Fra de store vinduer har I udsigt ud over det naturskønne område, samtidig med, at rummet bliver lyst op af solens stråler.

Stor græsplæne med plads til leg

Med til huset hører en stor græsplæne, hvor både børnene og hunden kan lege og spille. Ved huset har I en afskærmete terrasse, hvor I i god fred og ro kan nyde ferien og det gode vejr imens børnene kan lege i sandkassen.

Har I lyst til en strandudflugt, ligger Houstrups hvide sandstrand kun få minutters kørsel fra huset. Her er der altid noget nyt at udforske og opleve, og lige meget vind og vejr, er stranden altid et spændende udflugtsmål. I blæsten kan der flyves med drage, eller I kan betragte de mægtige bølger, og om sommeren kan I blive kølet ned i den friske luft, mens børnene og hunden pjasker i vandkanten.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30211

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben das Haus bewußt ausgewählt, da wir für jeden ein Zimmer haben wollten.
Das war genau die richtige Entscheidung. So haben die Frühaufsteher die Schlafmützen nicht gestört.
Es ist sehr gut und ruhig gelegen. Das Grundstück ist gepflegt und groß mit Spielgeräten für Kinder.
Wir haben uns schnell heimisch gefühlt. Für Fahrradtouren und Spaziergänge ein toller Ausgangsort.
Die Einkaufsmöglichkeiten in Noerre Nebel waren unsere erste Adresse.
Obwohl Haustiere gestattet sind haben wir keine Gerüche von Vormietern wahrgenommen.
Wir kommen gern wieder. :))



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:107 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2015 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...