Hyggeligt feriehus med stor græsplæne

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 12, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30206
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Kirkeflod 12 i Houstrup ligger dette lyse og hyggeligt indrettede feriehus på en stor græsgrund. I huset er der plads til op til 6 personer, og også det sidste familiemedlem, hunden, er hjertelig velkommen.

Tilbring en dejlig familieferie i dette skønne feriehus

De hvidmalede vægge og de mange vinduer gør rummene lyse og venlige, og I vil med det samme føle jer hjemme og godt tilpas i jeres nye feriehjem.

Det typiske mødested i løbet af ferien bliver den åbne køkken- og spisestueafdeling. Fra køkkenet kan der holdes øje med børnene og resten af familien, mens aftensmaden bliver tilberedt, og efterfølgende vil opvaskemaskinen klare arbejdet for jer, så I kan læne jer tilbage i sofaen og nyde ferien.

I stuen finder I en hyggelig alkove, hvor der kan slappes af, og hvor børnene kan lege, mens I læser en god bog.

Herlig grund med plads til leg

Feriehuset står på en 1.200 m2 stor græsgrund, som er et sandt paradis for børnene og hunden. Her kan de tumle og spille bold, mens I slapper af på terrassen. Her kan I nyde godt af solens stråler, mens I slænger jer i liggestolene og lytter til fuglenes fløjten fra trætoppene.

Terrassen er overdækket, så I ligegyldigt vind og vejr kan sidde udenfor og nyde den friske luft, ligesom der kan grilles og tilberedes lækre feriemåltider året rundt. I stuen kan I lade dagens sidste timer rinde ud på bedste vis med et godt glas rødvin og planlægge de næste par ferieudflugter og aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30206

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein einladendes, behaglich eingerichtetes Haus in wunderbarem Grün gelegen. Die Freiplätze nach Ost, Süd und West laden ein immer ein sonniges oder schattiges Plätzchen für genußvollen Aufenthalt zu finden. Die Einrichtung ist zweckmäßig und lädt ein zu zweit, aber auch mit Kindern, herrliche Urlaubstage inmitten von Kiefern beschattet Lage zu verbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut ausgestattet. Die Küche ist mit Geschirr u.s.w. koplett eingerichtet,die Betten sind o.k.Ein großer Vorteil ist die unter dem Fenster angebrachte Wärmepumpe, nichts pustet ins Gesicht u. morgens werden gleich beim Frühstück die Füße gewärmt.Dieses Haus ist wirklich zu empfehlen,u.der große Garten ist top.

DE
D.
sagde , Deutschland

Älteres aber gemütliches Ferienhaus, Lage und Grundstück sehr ruhig, Terrassen gut,sonnig,

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...