Hyggeligt feriehus til 4 personer på stor naturgrund

3
icon
icon
icon

Sdr. Skovvej 16, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30136
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det grønne Houstrup ligger dette lille feriehus til 4 personer på Sdr. Skovvej 16. Her er der lagt op til en helt enkel ferie langt væk fra den stressende hverdag – midt i den smukke og fredelige natur.

Fredelig ferie i godt selskab – med brændeovn

Det lille feriehus er et godt valg til den lille familie eller kæresteparret, der bare har brug for en ferie i fred og ro. Den hjemlige indretning sørger for, at I hurtigt vil føle jer godt tilpas, og her kan ferien begynde med det samme.

Her kan I sætte samværet i fokus. Saml hele familien til tilberedningen af dagens aftensmad i køkkenet, tag en spilaften rundt om spisebordet, mens mørket falder på uden for vinduet, eller slap af på hjørnesofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Huset er indrettet til 4 personer, og mens det ene soveværelse ligger i selve huset, finder I det sidste i annekset ved siden af – helt perfekt, hvis I har teenagerne med, som her kan trække sig tilbage, hvis det bliver tiltrængt.

Dejlig beliggenhed på stor naturgrund

Fra stuen kommer I ud på den afskærmede terrasse, hvor I til hver en tid har god læ, mens I nyder den friske luft og de grønne omgivelser. På de varme dage kan I hive liggestolene frem og dase i solen på ægte charter-manér, og rundt om havebordet kan I alle spise en lækker frokost sammen.

Den store naturgrund med velholdt græsplæne lægger op til leg, og har I børn med, vil de helt sikkert finde god underholdning her. Både børn og barnlige sjæle kan tage et spil bold på plænen, og i sommersolens varme kan hele familien samles om et slag vikingespil. Der er også en gynge til familiens mindste medlemmer.

Houstrups fredelige ferieområde er spækket med flot natur, og enhver naturelsker vil få en på opleveren her. Store skove, lyngklædt hede, vidde klitlandskaber og den endeløse sandstrand kan alt sammen opleves på en tur rundt i området, og den fantastiske Blåbjerg Plantage er oplagt at besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30136

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Ferienhaus für vier Personen mit wunderschönem großen Naturgrundstück mit unterschiedlicher Bepflanzung.Ein Schlafraum mit Doppelbett im Haus, ein Schlafraum mit Doppelbett im Annex, dänisches und deutsches TV, CD und DVD, Mikrowelle, Heizung elektrisch, mit Wärmepumpe sowie Kaminofen.Kleines Badezimmer mit Fußbodenheizung. Es stehen drei Terrassen, jeweils mit Tisch und Stühlen ausgestattet, zur Verfügung,eine davon zusätzlich mit Liegen und Gartengrill. Auf dem Grundstück steht eine Schaukel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat ein tolles riesiges Naturgrundstück! Ist für Paare sehr geeignet.

DE
D.
sagde , Steinfurt

Ein sehr schönes gemütliches Ferienhaus. Morgens kann man mit den Eichhörnchen auf der Terrasse zusammen frühstücken,sie sind sehr zutraulich. Am Besten Nüsse und Mandeln mitbringen. Ansonsten kommen auch gelegentlich mal Rehe und Igel vorbei. Vögel natürlich auch jede Menge. Einfach Natur pur, schöner kann man nicht Urlaub machen!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.200
Renoveret / Byggeår:1999 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...