Hold en vidunderlig ferie med wellness og samvær i Houstrup

4
icon
icon
icon
icon

Sivvejen 22, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30007
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3710 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette herlige ikke-ryger hus har alt, hvad I har brug for, til en dejlig afslappende ferie. Den flotte og moderne indretning med sauna og spabad danner rammerne om en fantastisk ferie med wellness og hyggeligt samvær, og den fine terrasse er perfekt til de skønne solskinsdage.

Moderne indretning, masser af lys og wellness

På Sivvejen 22 får I et hyggeligt sommerhus med moderne indretning og stort vinduesparti, så solens stråler rigtig kan slippe ind og lyse huset op, mens I samtidig har en skøn udsigt over haven. Køkkenet og spisestuen er slået sammen, så alle kan hjælpe til og tage del i madlavningen mens I nyder hinandens selskab.

Sommerhuset byder på 3 gode, lyse værelser, der hver har 2 senge – perfekt hvis I er afsted som familie eller flere par.

Dette 6 personers hus har alt, hvad I har brug for, hvis I gerne vil holde en skøn og afslappende ferie. Saunaen og spaen sørger for, at I kan give slip og koble fuldstændig af for en stund, mens brændeovnen men sin varme og dragende flammespil sørger for skøn feriestemning på de kølige dage.

Skøn terrasse med stort græsareal og dejlig beliggenhed

Udenfor finder I en dejlig, delvist overdækket terrasse med et skønt græsareal, hvor børnene kan få lov til at lege. Endvidere sørger sandkassen og gyngestativet for, at de kan blive godt underholdt, mens I læser en god bog i liggestolen.

Det flotte  sommerhus har en fin beliggenhed ikke langt fra indkøbsmuligheder og strand, og begge dele kan nås på en rask gå- eller cykeltur gennem Houstrups mange hyggelige stier. Hos købmanden kan der købes nybagte rundstykker, og stranden ved Vesterhavet er et must-see og en sikker vinder i al slags vejr. Ikke langt fra adressen ligger Blåbjerg Plantage, som er et vidunderligt område til jer, der nyder at være helt tæt på naturen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30007

DE
D.
sagde , Deutschland

Technisch sehr gut ausgestattetes Ferienhaus mit sehr schönem und großem Grundstück. Grundstück durch Büsche und Bäume quasi uneinsehbar,gute Privatsphäre. Große Schränke in den Schlafzimmern. Sehr schn und gemütlich eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hallo,
wir haben uns in den Haus sofort sehr wohl gefühlt.
Der Blumenstrauß und die Aufmerksamkeiten sind sehr gut angekommen!
Das Haus ist sehr sauber und unsere Wünsche wurden voll erfüllt.
Wir würden das Haus sofort wieder buchen.
Der kurze Weg in den Wald mit den Attraktionen zum Fahrradfahren hat uns sehr gefallen. So konnten wir auch mit den Kindern ohne viel Straße fahren zu müssen gut nach Henne Strand kommen.
Die Entfernung zum Wasser ist zwar etwas größer, stellt aber auch kein Problem dar, da es vor Ort ausreichend Parkplätze gibt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind zum sechsten Mal in diesem Haus und es ist sehr schön und wirklich sehr sauber.

Wir sind jetzt schon zum sechsten Mal in diesem Ferienhaus und bestimmt auch nicht das letzte mal

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.300
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...