Hyggeligt feriehus med sauna og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Sydskrænten 3, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20156
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne Jegum Ferieland finder I dette dejlige sommerhus med plads til 6 personer. Med lækker sauna og flot natur har feriehuset alt, der skal til, for at du får en vidunderlig ferie med dem, du holder af.

Fokus på ægte sommerhushygge med brændeovn og sauna

Der er god plads til at holde en afslappende ferie med familien eller vennerne. Den hyggelige indretning sætter stemningen for en skøn ferie med hygge og samvær i centrum.

Her kan I slippe væk fra hverdagens stress med en lang gåtur i det naturskønne område og når dagen er slut, kan I hygge jer til lyden og varmen fra den knitrende brændeovn og benytte sommerhusets Chromecast til at se jeres favoritfilm eller -serie, eller nyde en afstressende tur i saunaen.

Køkkenet er veludstyret med blandt andet opvaskemaskine og mikroovn. Som et ekstra plus er der et eksta køleskab og fryser i skuret.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode væresler, hvoraf det ene er med 2 enkeltsenge. De sidste værelser er indrettet med dobbeltseng. På badeværelset er der gulvvarme, og der er desuden en vaskemaskine til rådighed i feriehuset.

Naturskøn grund med god plads og afskærmet terrasse

På Sydskrænten 3 ligger ferieboligen ugeneret på en 1660m2 stor naturgrund. Her er der plads til både boldspil og leg. Vil I hellere ligge og nyde solen, kan I benytte jer af husets solvogne.

I har rig mulighed for at nyde lange grillaftener, da sommerhusets terrasse er afskærmet og delvis overdækket. Af samme grund kan den benyttes næsten året rundt.

Rolige omgivelser i den vestjyske natur

Her er der mulighed for at komme helt tæt på naturen. I kan gå nogle gode ture på stierne i området, og det fredfyldte Jegum Ferieland ligger kun et kvarters kørsel fra Vesterhavet. Det er et område med flere sommerhuse, legepladser og en lille købmand, blot 500 meter fra adressen. Vil man til en lidt større by, er der kun 5 minutter til Oksbøl.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20156

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus, perfekt für die ganze Familie! Die Terrasse ist windgeschützt und der Garten sehr groß! Spiele sind im Schuppen und man kann herrlich die Zeit draußen verbringen.
Das Haus ist super ausgestattet von Waffeleisen über sparschäler alles vorhanden.
Man erreicht zu Fuß in knapp 10 min einen riesigen Spielplatz wo es sogar einen Kaufmann und ein Ziegengehege gibt.
Auch Minigolf kann man dort spielen.
Wir hatten wunderbare 2 Wochen und können das Haus nur empfehlen!
Man erreicht den Stand in unter 15 min mit dem Auto und die nächste Einkaufsmöglichkeit in ca. 12 min.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gute Ausstattung gute Lage auf jeden Fall empfehlenswert

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten ein sehr schönes und eingerichtetes Haus, wo alles vorhanden war. Wir waren sehr zufrieden mit diesem Haus, da auch verschiedene Spielzeuge wie z.B. kleiner Pool, Bälle, Ballspiele etc. dort waren.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.660
Renoveret / Byggeår:2021 / 1980

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...