Ferie og afslapning i et fredfyldt feriehus

3
icon
icon
icon

Enebærvangen 20, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20117
4 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kom til Enebærvangen 20 i Jegum og hold en dejlig afslappet ferie langt væk fra hverdagen. Feriehuset er omgivet af træer, som giver en fredfyldt og privat følelse under ferien. Feriehuset har plads til 4 personer, så I kan roligt tage den lille familie med på en hyggelig og afstressende ferie. I har indkøbsmuligheder inden for gåafstand, kun 300 meter fra feriehuset.

Hygge og charme i stuen

Stuen er hyggelig og åben, og det store vinduesparti ud mod terrassen giver stuen en lys og imødekommende atmosfære. Slå benene op og nyd hinandens selskab med gode spil eller en spændende film foran tv’et.

Der er mulighed for at lave en god middag sammen i feriehusets lækre køkken, og omkring spisebordet kan I samles og nyde det hjemmelavede måltid med udsigt ud til haven.

Derudover byder huset på to soverum med en dobbeltseng og to enkeltsenge. Badeværelset er lyst og åbent med nogle behagelige farver.

Nyd terrassen og de grønne omgivelser

Der er direkte udgang til terrassen fra stuen, så det er nemt at tage maden med udenfor, så I kan nyde et måltid i det dejlige danske vejr. I kan også ligge og dase på solsengen og tanke nye kræfter i læ og ro på terrassen.

Haven giver jer plads til mange gode lege og spil på græsplænen. Derudover kan I parkere bilen i carporten, som ligger tæt på husets entré.

Jegum byder på en masse naturoplevelser i de danske skove, og tager I bilen, ligger Vejers Strand kun 12 km fra feriehuset. Vejers Strand er et af de få steder i Danmark, hvor I har mulighed for at tage bilen med på stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20117

D.
sagde , Odense sv

Det var pænt Der var det der skulle væreSoverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 1.607
Renoveret / Byggeår:2006 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...