Charmerende renoveret feriehus i Jegum med brændeovn og carport

3.5
icon
icon
icon
icon

Brombærvangen 5, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20114
6 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Brombærvangen 5 i Jegum Ferieland ligger dette charmerende og familievenlige feriehus, som byder på både indendørs og udendørs hygge. Feriehuset med plads til 6 personer er blevet renoveret i 2021 og fremstår lyst og venligt. I har mange muligheder for at nyde den danske natur, både i skov og ved vandet. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger også kun 400 meter fra feriehuset.  

Renoveret sommerhus med lys og venlig indretning og brændeovn

Det er nemt at se, at sommerhuset på Brombærvangen i 2021 har gennemgået en renovring. I bliver mødt af en dejlig åben og lys stue og spisestue, som byder op til mange hyggelige timer sammen med familien eller vennerne. Det store vinduesparti ud mod terrassen sørger virkelig for, at der kommer masser af lys ind i rummet. Og I kan rigtig nyde udsigten fra sofahjørnet.  

I det hyggelige sofaområde kan I slå benene op og nyde en god film sammen. Tag nogle spil med på ferien og tænd op i brændeovnen, så I rigtig kan nyde hinandens selskab og feriens fred og ro.

Sommerhuset byder på tre soverum, hvor der i det ene er en dobbeltseng, i det andet en køjeseng og i det tredje to enkeltsenge. Derudover bliver I også mødt af et lyst og indbydende badeværelse.

Nyd vejret på den store åbne terrasse og en tur ud i den danske natur

Tag maden med ud på terrassen, og nyd dage og aftener med grill i haven. I kan også ligge og dase på solsengen og bare nyde den danske sommer. Alt imens kan børnene lege i sandkassen, som også er ved terrassen. I kan parkere bilen i carporten, som ligger lige ved siden af feriehuset.

I har masser af muligheder for at nyde den danske natur og gå ture i de mange smukke skove, som ligger i området. I kan også køre en tur til Vejers Strand, som kun ligger 11 km fra sommerhuset. Vejers Strand er et af de få steder, hvor I gerne må tage bilen med på stranden, så uanset vind og vejr kan I nyde den danske vestkyst.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20114

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist wunderschön und gemütlich eingerichtet. Sehr gut ausgestattet, es ist alles vorhanden was man braucht. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wirklich schön. Uns hat dort nichts gefehlt. Der tolle Ofen hat uns schöne warme Abende bereitet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat ein schickes Grundstück, ein toll ausgestattetes Spielhaus für Kinder und eine Sandkiste.
Es ist sehr sicher, nicht einsehbar und die Straße hört man kaum.
Das Haus ist sehr schön und hat alles was man braucht.
Wir hatten eine wunderschöne Zeit!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2021 / 2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...